SH350I 2022

PRIS: kommer,-


BESKRIVELSE


Etter den omfattende 2021-oppdateringen - med mer kraft fra en motor med større kapasitet, pluss en komplett stiloppdatering - er Hondas SH-toppmodell uendret for 2022. Men to livfulle nye Sporty Edition-versjoner med nye farger og andre designdetaljer utvider tilbudet. 2022-utgaven har ellers godbiter som Smart Key-betjening, Honda Selectable Torque Control (HSTC), LED-lys, LCD-instrumentering og USB Type-C-lading under setet.

I løpet av de siste 37 årene er det solgt over en million SH-scootere her i Europa. Frem til 2021 kunne SH300i by på kompakt design med flatt gulv og 16-tommers hjul. En kraftig motor leverte maksimal respons for bruk i både byen og på motorveien.

Til 2021 ble modellnavnet endret til SH350i, og ekstra motorkraft ble tilført i form av økt kubikk. I tillegg til mer ytelse og moment, ble scooteren elegant restylet og forsterket dermed sin posisjon som den perfekte allround-scooteren. Til 2022 kommer den i to nye inspirerende og lekre Sporty Edition-versjoner.

Sterk og rask
SH350i sin eSP+-motor gir en toppeffekt på 29 hestekrefter og er sterk hele veien gjennom turtallsområdet, og gir rask akselerasjon. Scooteren oppfyller også EURO5-miljøkravene, og den 9,1 liter store tanken gir en potensiell rekkevidde på hele 270 kilometer.

Helt forfrisket styling er en elegant videreutvikling av SH-formelen med kompakt, anvendelig praktisk - lett å både kjøre og parkere. Den omslutter også en lett hovedramme.
SH350i blir nå tilgjengelig i to nye sportslige fargevalg: Pearl Falcon Gray og Mat Blacky Gray Metallic.

Begge utgavene med de nye Sporty Edition-fargene byr dessuten på flere premium-detaljer, inkludert mattgrå felger, gaffelbein, bagasjebærer og motordeksler, røde sømmer på setet, røde og grå hjulstriper, pluss rød Honda-logo foran og rød SH-logo på siden.

Stilfull og praktisk
SH350i er en scooter som umiddelbart definerer sin tilstedeværelse på veien. Den passer for et bredt spekter av førere og gir en avslappet, oppreist kjørestilling med et godt overblikk. Fronten med LED-baserte lykter fremstår med en slank og moderne signatur. En LCD-basert instrumentering gir en god oversikt over varsellamper - inkludert HSTC og ABS - pent plassert rundt et digitalt speedometer og trippteller. SH350i har dessuten autokansellerende Emergency Stop Signal-funksjon som setter på hurtigblinkende varsellys når ABS-modulatoren oppdager hard bremsing. Målet er å raskt varsle andre kjøretøy om den kraftige innbremsingen.

Under salen er det plass til en helhjelm, og salhøyden er på letthåndterte 805 mm (kun 5 mm høyere enn SH125/150). En USB-C kontakt gjør det enkelt å lade en mobilenhet. Det flate gulvet er 435 mm bredt og gjør eventuell last enkel å frakte, samtidig som av/påstigning går lett. På en utfellbar krok kan føreren enkelt feste lasten. Smart Key låser oppbevaringsrommet og styrer tenningslåsen, men kan også brukes til den 35 liter store toppboksen som finnes i utvalget av ekstrautstyr.

Tilbehør
I tillegg til den store toppboksen som rommer 35 liter, består tilleggsutstyret av vindskjerm, vindskjerming for hendene, varmehåndtak og beintrekk. 

HØYDEPUNKTER


 • To nye Sporty Editions
 • Høy toppfart
 • Rask akselerasjon
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Sparsommelig drivstofføkonomi
 • Hondas Smart Key System
 • USB-C lader
 • Emergency Stop Signal
 • God oppbevaringsplass
 • Slank og moderne fremtoning
 • Stabilitet med 16 tommers hjul

TEKNISK DATA

ColorDescription

Mat Black Gray Met, Pearl Falcon Gray


Cubic

330


CylindersQty

1


HP

29.4


KW

21.6


LicenceClass

A2


TransmissionType

automatic


Consumption

0.33


CO2perKM

78


SeatHeight

805


RpmMax

7500


TorqueMax

32


RpmMaxTorque

5250


Height

1161


Length

2160


Width

742


Weight

174


EngineType

4-takt SOHC


StartEngine

Elektrisk


DriveTrainType

Rem


FueltankVolume

9.1


BrakesFront

256 mm skive


BrakesRear

256 mm skive


SuspentionFront

Teleskop 35 mm


SuspentionBack

Twin Shock


TyresFront

110/70-16


TyresBack

130/70-16