GSX-S125 2021

PRIS: 41.900,-


BESKRIVELSE


Ønsker du at din aller første motorsykkel skal være helt spesiell? Da bør du ta en titt på GSX-S125 som er et helt nytt medlem i den råkule streetfighter-serien til Suzuki. Nye GSX-S125 tar eierskap i kongetittelen i lettvektsklassen med klasseledende akselerasjon, rått dreiemoment, det beste vekt/effekt-forholdet, smidig håndtering og fantastisk drivstofføkonomi.
Suzuki har lang erfaring som en av de viktigste byggerne av spennende streetfightere. Basen har vært den legendariske GSX-R-serien. De aggressive sportssyklene er blitt strippet ned og har fått høyere styre. Solide chassis og potente motorer med mye krefter i nedre deler av effektregisteret skaper sykler med svært underholdene karakter. Det startet med kruttønna GSX-S1000. Så kom potente GSX-S750. Og nå kompletteres serien med enestående GSX-S125!
Med GSX-S125 får du det beste fra den revolusjonerende raceren GSX-R125, men i en mer gatevennlig innpakning med mer oppreist kjørestilling og høyre styre. Det gir bedre oversikt i trafikken og en mer avslappet kjøreposisjon.
Motoren er en helt nyutviklet 1-sylindret væskekjølt firetakter fra Suzuki. Ingeniørene som står bak denne har hatt stor fokus på mye krefter i mellomregisteret, slik at du alltid har krefter når du gir gass. Men minst like viktig er den gode drivstofføkonomien som betyr svært lavt bensinforbruk.
GSX-S125 har et spennende og moderne design med en stilig kåpe. Sjekk bare det tøffe LCD-displayet med utfyllende informasjon og de kule LED-lyktene i fronten som gir god opplysning av veien på mørke høstkvelder. Modellen egner seg like bra til gatekjøring som landeveiskjøring. Og den takker ikke nei dersom du inviterer med til noen runder på racerbanen. Den er en motorsykkel det er lett å bli glad i - uansett hva formålet med kjøringen er. Med den aller mest moderne teknikken, høy kvalitet og finnish, et kult design og lekre dekaler er det ikke rart du kjører GSX-S125 med stolthet!

HØYDEPUNKTER

• Lekkert design som sine større familiemedlemmer i GSX-S-klanen.
• Lett og kompakt chassis gir svært gode egenskaper under alle kjøreforhold.
• Aluminiumsfelger bidrar til å holde vekten nede.
• Klassens laveste salhøyde gir god kontroll - spesielt under bykjøring.
• Lekker multifunksjonell LCD-instrumentering.
• LED hovedlys foran som vekker oppsikt.
• Lettvekts-ABS - aller siste versjon fra Bosch som er markedets aller letteste og mest effektive.

TEKNISK DATA

Slagvolum (ccm) 124,4 ccm
Motortype 4-takt, 1 sylindret, DOHC
Boring & Slag (mm) 62,5 x 41,2 mm
Girtype 6-trinns, konstant utveksling
Total lengde 2020 mm
Total bredde 745 mm
Total høyde 1040 mm
Akselavstand (cm) 1300 mm
Bakkeklaring (cm) 15,5 cm
Salhøyde 78,5 cm
Vekt fulltanket 133
Forbrems Skivebrems
Bakbrems Skivebrems
Dekk foran 90/80-17M/C, slangeløs
Dekk bak 130/70-17M/C, slangeløs
Drivstofforbruk 2,3 liter/100 km
Drivstofftank (liter) 11 liter
Utslipp 54 g/km
Kjølesystem Væskekjølt