DL650XT 2021

PRIS: 125.900,-


BESKRIVELSE


En av verdens mest suksessfulle motorsykler blir enda bedre! Suzuki V-Strom 650 (DL 650) har i mange år vært et smart valg for turkjøring, pendling og generell motorsykkelkjøring for tusenvis av fornøyde MC-førere over hele verden. Også her hjemme i Norge har den vært en populær modell. Og det er ikke uten grunn. En mer lettkjørt og balansert motorsykkel er det vanskelig å finne.

Årets utgave har fått mange oppgraderinger og i sum fremstår V-Strom 650 som en helt ny sykkel. Motoren er blant annet ny og hele sykkelen er slanket både i vekt og i bredde. Det riktige offroad-designet avslører det tette slektskapet med storebror V-Strom 1000.

En oppreist og naturlig kjørestilling, et komfortabelt sete, myk motorkarakter, gode støtdempere og behagelig vindskjerming skaper en stressfri kjøreopplevelse uansett hvor du er på vei. Om det er i byen, på landeveien eller på motorveien, så er V-Strom 650 en pålitelig følgesvenn som yter maksimalt for å gi deg de beste opplevelsene.

Nye V-Strom 650 har økt effekt og har fått ytterligere forbedret drivstofføkonomi - i tillegg til at de nye strenge utslippskravene er innfridd. Motoren har Suzuki hentet fra SV650. Et smart valg! Her er nemlig de riktige egenskapene prioritert. Den er lettkjørt og har en meget fin effektkurve.

Nye kamakslinger bidrar til ren kraft gjennom hele effektregistret og nye stempler og sylindre gir touringklassens beste levetid. Nytt slankere eksosanlegg sparer vekt, bidrar til mer sentralisering av balansepunktet og sparer plass til koffert ved hekken. Her bak kan du forøvrig plassere Suzukis lekre alu-kofferter (topp + begge sider) som til sammen rommer hele 120 liter!

Nye V-Strom 650 har Suzuki Traction Control med tre ulike innstillinger: Trinn 1 griper litt inn, men tillater lett sladding. Trinn 2 griper inn tidligere og gir større trygghet. OFF er helt utkoplet. I tillegg bidrar solide ABS-bremser til trygg kjøring på utfordrende underlag.

Legg også merke til Low-RPM Assist som bidrar til at motoren går sømløst også ved lave turtall. En fin assistent for både ferske og mer erfarne førere. Den nye vindskjermen kan enkelt og uten verktøy justeres i tre ulike posisjoner. Og det nye LCD-displayet byr på en hel rekke informasjon som gjør kjøreturen enklere for deg som fører.

HØYDEPUNKTER

Suzuki Low RPM Assist for myk og sømløs justering av motoren ved igangsetting og kjøring i lave hastigheter.

Nytt multi-funksjonelt LCD-display med fyldig informasjon, blant annet om girvalg, gjennomsnittlig forbruk på drivstoff og traction control.

Justerbar vindskjerm som også er høyere enn tidligere. Denne er testet i vindtunnel for minimal vindstøy og turbulens.

Redesignet chassis: Smalere og lettere.

Klikksystem for Suzuki original-kofferter (kofferter er tilbehør).

Nytt eksosanlegg med smalere design, mer sentrering av vekt og mindre totalvekt.

Nytt startsystem hvor fører kan starte motoren med ett enkelt trykk, uten å holde clutchhendel inne (må stå i frigir).

Nye og lettere 10-eikers hjul.

12 V-uttak.

TEKNISK DATA

Slagvolum (ccm) 643 ccm
Motortype 4-takt, 2-sylindret, 90° V-Twin
Effekt (HK) 71 Hk/52 kw
Boring & Slag (mm) 81,0 x 62,6 mm
Girtype 6-trinns, konstant utveksling
Total lengde 2275 mm
Total bredde 830 mm
Total høyde 1400 mm
Akselavstand (cm) 156,0 cm
Bakkeklaring (cm) 17,5 cm
Salhøyde 83,5 cm
Vekt fulltanket 213 kg
Fjæring foran Teleskopisk, springfjær, oljedemping
Fjæring bak Link type, springfjær, oljedemping
Forbrems Skivebrems, twin
Bakbrems Skivebrems
Dekk foran 110/80R-19M/C 59V slangeløs
Dekk bak 150/70-17M/C 69V slangeløs
Drivstofforbruk 4,2 l/100 km
Drivstofftank (liter) 20 liter
Utslipp 97 g / km
Kjølesystem Væskekjølt